Sider

torsdag den 9. maj 2013

Restitution

Jeg må indrømme, at jeg lå total brak hele søndagen og mandagen med, og jeg havde det egentlig lidt skidt - lidt ligesom en mindre influenza, og hele kroppen føltes bare total brugt.

Tirsdag var jeg ude og gå en tur henover markerne med Molly, og jeg kunne mærke, at benene fik det bedre, og musklerne løsnede sig, så de føltes noget mere menneskelige om aftenen.

I dag har jeg været ude på en stille og rolig 5,3 km løbetur, hvor både hovedet og benene føltes gode.

Efter turen i lørdags har jeg ræsonneret meget over hele optakten, selve løbet og efter løbet - og jeg har ikke kunne sætte en finger på mine forberedelser, og selve løbet var også rigtig fint indtil 7 km, hvor jeg fik det rigtig dårligt - min konklusion er, at jeg måske har haft en virus i kroppen, og derfor fik det skidt.

Hele forløbet bagefter løbet er næsten et klokkeklart eksempel på, hvordan man ikke skal gøre efter et løb - jeg fik drukket en halv liter vand og en dåse cola efter løbet, men jeg fik ikke noget at spise før flere timer efter. Målområdet var simpelthen så kaotisk og frustrerende, at jeg blev så hys, at jeg bare ville væk derfra og hen til bilen, så vi kunne komme afsted hjemad. Jeg håbede på, at vi ville komme forbi en Sunset, hvor jeg kunne købe en sandwich, men intet, så jeg ventede, til jeg kom hjem - hvilket jo var alt for lang tid efter. Og min krop har så også gjort højlydt opmærksom på det.

Fremover vil jeg pakke en mindre restitution madkasse og drikkedrunk, så jeg har det lige ved hånden, da tålmodighed og logik ikke ligefrem er et af mine evner, når jeg har løbet langt og er træt og bare vil hjem :o)

MEN jeg har lært en masse af min Lillebælt oplevelse - og som Kelly Clarkson så smukt synger "What doesn't kill you, makes you stronger, makes a fighter".

Up and onwards!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar