Sider

søndag den 5. maj 2013

Lillebælt

Fordi jeg skulle løbe Lillebælt Halvmarathon lørdag, var jeg kun ude på en enkel 5 km løbetur om onsdagen, og så gåture med hunden torsdag og fredag som sædvanligt.

Lørdag kørte husbonden og jeg mod Middelfart i god tid, og vi nåede til Lillebælt Hallerne ved 11-tiden, så der var masser af parkeringspladser og plads. Jeg fik klædt om, og vi tog en af shuttlebusserne ned mod byen - fungerede perfekt.

Jeg fik hentet mit startnummer uden problemer, og vi kunne så bare slappe af inden starten. Jeg var godt nok lidt bekymret over, at det var begyndt at blive ret varmt :-/

Jeg stillede mig bag ved 2 timers temposætterne, og kl. 14 lød starten, det tog nogle minutter, før vi kunne begynde at løbe, men stille og roligt begyndte vi at kunne røre på os. Jeg synes, at det var svært at holde et stabilt tempo, fordi der var så mange mennesker foran, bagved, på tværs og over det hele :-)

Til at starte med gik det okay - jeg kunne holde tempoet, og benene føltes gode. Efter 7 km fik jeg det lige pludselig rigtig dårligt, og måtte bag en busk hvor jeg kastede op :-( Resten af turen var en kamp, hvor jeg skiftesvis gik og løb, mens jeg kunne se, at der var nogle, som var så dårlige, at de lå ned og blev hjulpet af samaritterne - jeg blev rimelig chokeret over en dame, som var helt væk og lå med iltmaske på.

Jeg fik tvunget mig igennem på en nogenlunde acceptabel 2 timer og 12 minutter - MEGET langt fra min drøm om at komme under de to timer :-(

Jeg kan simpelthen ikke forklare, hvad der gik så galt - jeg har trænet helt rigtigt, restitueret i denne uge, spist og drukket korrekt, og optakten på selve dagen var nær perfekt. Det eneste jeg kan lægge skylden på, er varmen - min træning har naturligvis været henover vinteren, så jeg er slet ikke vant til så høje temperaturer.

Mit næste løb er Nykredit Aarhus City Halvmarathon den 9. juni, hvor jeg håber på et bedre løb :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar