Sider

tirsdag den 12. marts 2013

Status uge 10

Ugen startede rigtig godt på massørens bord, hvor mine kære stænger fik en ordentlig omgang - det gør simpelthen så hjerteskærende ondt under selve massagen, at jeg på nogle tidspunkter ligger og bider i mit håndklæde, specielt når han ondulerer mine skinneben. MEN når jeg går derfra, har jeg bare de letteste ben - der er simpelthen gevinst ved kasse 1 :o)

Resten af ugen løbemæssigt var ikke rigtig noget at råbe hurra for, da jeg kun kom ud på to kortere ture - og weekendens møgvejr fik mig til at springe min langtur over, da jeg bare ikke kunne overskue at løbe en lang tur i stormvejr.

Tirsdag: 7,18 km på 43:35 min. sammen med min gruppe i løbeklubben - vi nåede at komme afsted, så vi kunne løbe gennem skoven ned til fjorden, hvor vi løb langs den ind til byen, hvor vi "stødte" på en bakke, som vi snuppede op og ned 3 gange, og så løb vi stille og roligt tilbage til klubhuset.

Torsdag: 5,40 km på 32 min. - 2 dags møde i Fredericia, så jeg snuppede muligheden for en morgen løbetur henover den gamle Lillebæltsbro, hvor der simpelthen er den smukkeste udsigt, og så tilbage igen til hotellet. En rigtig skøn start på morgenen :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar