Sider

onsdag den 27. marts 2013

Sol, sol og sol :o)

 Ja - et eller andet må jeg da da gjort rigtigt i det forløbne år med det smukke solskinsvejr i går :o)

Jeg blev vækket af min skønne mand og datter, som sang fødselsdagssang for mig - og da jeg kom ned i køkkenet, var der flag og the til at starte det nye fødselsår med .... så bliver livet da bare ikke meget bedre!
Så var jeg ude og løbe en tempotur på 7,5 km. i det skønne solskinsvejr - når man var i læ, føltes det helt forårsagtigt, og jeg kunne bare mærke, hvordan humør- og motivationsbarometeret steg flere grader. Der var godt nok stadig nogle rigtig kolde vindpust, men de blev helt klart overvundet af solen i dag :o)

......og da jeg kom hjem, kunne jeg se, at de første fregner allerede har meldt deres ankomst i ansigtet ;o)

Husbonden skulle til hundetræning med prinsessen Molly, så jeg tog hende ud på en god, lang gåtur henover markerne, så hendes energiniveau var lavere end sidste uge, hvor hun næsten ikke var til at styre - OG det virkede, så alle var glade.

Begge mine unger var ikke hjemme, så aftenen blev fejret med min skønne løbeveninder, hvor vi blev total forkælet med tapas og rødvin, og forårets løb blev planlagt med højdepunktet Nykredit Aarhus City Halvmarathon som rosinen i pølseenden - løbet var super sidste år, så håber det bliver lige så godt eller endnu bedre i år :o)

Familiens fejring af min fødselsdag bliver på lørdag, hvor min far også er her, så det glæder jeg mig til :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar