Sider

tirsdag den 12. marts 2013

Lykkens Pamfilius!

Jeg føler mig lidt som lykkens pamfilius i øjeblikket :o)

Jeg har været så heldig gennem Løbeklubben på Facebook at vinde et online træningsprogram fra Multirunner.dk som automatisk tilpasses min træning - min feedback til websitet bliver analyseret, og mit program bliver så tilpasset, så hvis jeg f.eks. misser et løbepas, bliver syg, skadet eller hvis jeg "kommer til" at træne mere eller sikkert mere sandsynligt mindre end mit program, så tilpasses mit program automatisk.

Hold da helt op, det er sgu´ da temmelig smart - jeg glæder mig rigtig meget til at bruge programmet og se, om det løfter mig løbs- og motivationsmæssigt, som begge er noget lav efter vinteren - jeg LÆNGES bare så meget efter foråret, efter sol og varme!

Spørgsmålet er så bare, hvad skal jeg sætte som mit mål - jeg har jo allerede Lillebælts Halvmarathon til maj, og der ligger programmet rimelig fast, så det er okay ......... meeeeeeeeeen jeg har jo leget lidt med tanken om et marathon på et tidspunkt, og der ligger jo et HC Andersen Marathon den 22. september, som lokker temmelig meget...

Hmmmmm, what's a girl to do..... :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar