Sider

lørdag den 12. januar 2013

Min nye hue

Jeg har altid haft meget følsomme ører, så hvis jeg går eller løber, skal jeg helst huske at få pandebånd eller hue på, for ellers får jeg så utrolig ondt inde i mine ører  - og det er bare ikke særlig rart!

Jeg har indtil nu løbet med en (billig) hue, som jeg købte i Netto, men den er simpelthen ikke god nok - jeg tror, at det er fordi, den ikke er svedtransporterende, så sved indeni huen plus kulde er ikke en særlig god kombo.

Julemanden (aka min kæreste husbond) kom heldigvis forbi med denne her hue fra Kari Traa, men jeg har ikke fået brugt endnu, da et pandebånd har været varmt nok - så i dag skulle den tages i brug, da der var minus grader og vind udenfor.

Jeg var lidt bekymret for, om den ville blive alt for varm, for "tung" og bare irriterende, da den slet ikke ligner en almindelig løbehue - men efter min løbetur i dag er jeg fuldstændig forelsket i min nye hue :o)

Den er utrolig behagelige og meget let at have på - jeg foldede den op, så den sad tæt til hovedet, og da det på et tidspunkt blev meget koldt, fordi vinden stod lige på, kunne jeg trække ned, så den dækkede panden, ørerne og nakken godt.

Så husbonden fik lige et ekstra svedigt kys, da jeg kom hjem fra løbetur i dag :o))

1 kommentar:

  1. Isn't it amazing how really good gear can make all the difference? I hate that painful-ear feeling (I live in the tropics now, but used to live in northern New York state - cold & snowy!). I'm glad your head - and ears - were happy!!

    And good luck with your training. :)

    SvarSlet