Sider

onsdag den 23. januar 2013

Av min finger!

Så kom dagen for min aftale hos speciallægen - jeg har haft en seneknude på det yderste led af min venstre lillefinger i nogle måneder nu, og selvom jeg har håbet på det, forsvinder den ikke af sig selv - så i dag skulle den fjernes.

Det var under lokalbedøvelse, så efter 2 stik på hver side af fingeren og ca et kvarters tid kunne jeg intet mærke i min finger - mærkelig fornemmelse at man slet ikke har følelse i én finger, men sagtens i fingeren lige ved side af.

Selve operationen tog kun omkring 10-15 minutter, og så fik jeg sat en kæmpe bandage på fingeren - og en aftale om at jeg skal komme torsdag i næste uge for at få fjernet stingene.

Nu sidder jeg herhjemme i sofaen med hånden over hjertehøjde for at undgå hævelse og smerte. Efter bedøvelsen forsvandt, har jeg haft en snurrende fornemmelse i fingeren - håber godt nok det er bedre, når jeg skal sove :)

Lægens ordrer var at tage bandagen af på fredag og så nøjes med et plaster - og at jeg må fortsætte min løbetræning fra på lørdag. Så indtil da afslapning og restitution :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar