Sider

onsdag den 2. januar 2013

Mål for 2013!

Chris MacDonald skriver i BT, at det kan være svært at realisere sine mål, men hvis man forbereder sig godt, er man godt på vej. Det er vigtig at svare på alle HV-spørgsmålene, så her er svarene på mine:

Hvad?
Jeg vil løbe Lillebælt Halvmaraton
Hvordan?
Komme under den magiske grænse af 2 timer
Hvorfor?
Jeg løber som velgørenhedsløber og sælger aktier i mit løb, hvor pengene går til Børnecancerfonden, Julemærkehjemmene og Støt Soldater & Pårørende - hvis du er interesseret i at støtte mit løb, må du endelig skrive til mig :)
Hvornår?
Søndag, den 4. maj 2013

SÅ, nu er mit hovedmål for 2013 skrevet og lukket ud i det offentlige cyberrum - så skal man jo følge det ikk' ;)

Det har været mit mål i nogle måneder nu, men det føles godt at få det skrevet ned og forholde sig til det på skrift - jeg tror, at jeg vil skrive mine træningspas ind ugentligt for ligesom at give mig selv et spark bagi. Jeg er ikke så enorm inspireret og entusiastisk her om vinteren - jeg er mere til forår og sommer, hvor jeg bare kan smide de korte tights, t-shirt og løbeskoene på og så løbe derudaf.
Det er noget mindre spontant her om vinteren, hvor man på nogle tidspunkter skal have 3-4 lag på, før man overhovedet kan tænke på at få løbeskoene på ..... MEN når man kommer ud og løber, er det jo fantastisk, smukt og inspirerende, så det gælder jo bare om at komme derud og flytte fødderne :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar